« terug

16-03-2020

Aangepaste openingstijden

Het zijn bizarre tijden; de werkelijkheid verandert met de minuut. Na de theaters, evenementen en andere uitgaansgelegenheden die al beperkt open of gesloten waren, is het nu de complete horeca die de deuren sluit.

Wij hebben als bedrijf meerdere maatregelen genomen om deze crisis enigszins het hoofd te kunnen bieden. Door deze maatregelen en het feit dat veel van onze leveranciers beperkter werken of in sommige gevallen helemaal dicht zijn gegaan (het betreft hier veelal toeleveringen uit het buitenland) zal onze dienstverlening aan u ook tijdelijk wijzigen. Wat dit precies inhoudt, leest u in deze brief.

Bereikbaarheid en het plaatsen van uw bestelling
De bezetting op onze verkoop binnendienst is drastisch aangepast waardoor we telefonisch minder goed bereikbaar zullen zijn. Ingaande per direct, zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur.

Om dit eventuele ongemak voor u te verzachten attenderen wij u graag op onze online bestelmogelijkheden (www.lijferingdrankengroothandel.nl). Mocht u nog geen inlogcode hebben voor onze bestelsite dan kunt u deze opvragen via info@lijferingdranken.nl.

U kunt uw bestelling op de werkdag voor levering doorgeven tot uiterlijk 12.00 uur.

Leverdagen
De komende periode houden wij de volgende leverdagen aan:

Vestiging                            Leverdagen
Groningen                         woensdag en vrijdag
Amsterdam                       dinsdag en vrijdag

Wij begrijpen dat u als ondernemer ook ongelooflijk veel hinder ondervindt aan deze crisis. Wij zullen u steunen waar mogelijk en wij hopen op uw begrip voor voorgenoemde maatregelen.

Wij wensen u veel sterkte in deze roerige tijden en hopelijk zien of spreken we elkaar snel weer in goede gezondheid. Zorg goed voor uzelf en uw dierbaren.

 Team Lijfering Dranken