« terug

08-01-2019

Exclusief partnership van Lijfering Drankengroothandel met House of Drinks

Lijfering Drankengroothandel is per 1 januari 2019 een exclusieve partner van House of Drinks, onderdeel van The Support Group. Dit hebben de directies van beide bedrijven tijdens de Horecava officieel bekendgemaakt op stand 10.250 van Lijfering Drankengroothandel.

Wat betekent dit exclusieve partnership?
Lijfering-directeur Rogier de Bruin licht toe: “Door dit exclusieve partnership en een aandeel te nemen in House of Drinks is Lijfering Drankengroothandel nu ook gespecialiseerd in de beverage voor de festival- en evenementenindustrie en wordt de slagkracht vergroot”. “House of Drinks heeft al een sterke positie in festivalland. Met ons partnership blijft dit gewaarborgd”, aldus directeur Marcel Elbertse van The Support Group. House of Drinks levert drank aan festivals en is gespecialiseerd in leveringen welke in combinatie met koelcontainers geleverd worden.

Wat betekent dit voor klanten?
Voor de klanten van Lijfering Drankengroothandel en House of Drinks betekent dit dat het gezamenlijke assortiment en de dienstverlening nog uitgebreider zal zijn. Beide bedrijven vertrouwen erop dat klanten ook kunnen meeprofiteren van de schaalvergroting en efficiency die het partnership met zich meebrengen.

Over The Support Group
The Support Group is in 2017 overgenomen van ID&T door Marcel Elbertse samen met partners Dick van Berkum en Duncan Stutterheim, ook ervaren ondernemers binnen de evenementenbranche. Het bedrijf ging verder onder de naam The Support Group. Daarvoor was Elbertse Operationeel Directeur van de ID&T Groep. The Event Support Group werd in 2009 opgericht binnen de ID&T-groep.

Over House of Drinks
House of Drinks is onderdeel van The Support Group en de drankengroothandel voor de evenementenbranche. House of Drinks wil uitgroeien tot de grootste en beste drankenleverancier binnen de festival- en evenementenindustrie. House of Drinks wil zich onderscheiden met hoogwaardige service, advies en innovatie. De oprichting van House of Drinks, een groothandel in beverage voor grootschalige festivals en evenementen, paste in de brede strategie van moederbedrijf The Support Group om de evenementenbranche verder te professionaliseren. Beverage speelt daar een belangrijke rol in. Vanuit The Support Group worden partnerbedrijven die ieder expert zijn binnen hun vakgebied, bij elkaar gebracht en op een adviserende en ondernemende manier ondersteund om verder te professionaliseren met het doel de evenementenbranche naar een hoger niveau te tillen. Meer informatie over The Support Group vindt u op https://the-supportgroup.com/nl/.

Over Lijfering Drankengroothandel
Als het om dranken gaat, moet u bij Lijfering Drankengroothandel zijn! Als multi-branded drankengroothandel zijn we niet gebonden aan een brouwerij, wijnhuis of leverancier en dus onafhankelijk. Wij kunnen alles leveren. Natuurlijk hebben we onze voorkeuren, maar dat is een kwestie van smaak. En als er iets is, waar het allemaal om draait in onze branche, dan is het wel smaak! Zowel de populaire biermerken als de speciaalbieren en de gedistilleerde dranken bestelt u snel en eenvoudig via Lijfering Drankengroothandel. Ook leveren we een breed scala aan wijnen onder ons eigen label: Wijnhandel Dikkers. Of import van bier via Bier Import

Heeft u nog verdere vragen, dan kunt u contact opnemen met
Marketing & Communicatie van House of Drinks, Olav Fontijn
olav@houseofdrinks.nl, 06-30451050.

Marketing & Communicatie van Lijfering Drankengroothandel, Anita Holthuis
social@lijferingdranken.nl, 06-46144467.