« terug

03-12-2018

Inspiratie voor de feestdagen van 2018

De maand december staat traditioneel in het teken van de feestdagen. Of het gaat om Sinterklaas of Kerst, het is tijd om elkaar te verwennen met cadeaus. Daarnaast belonen bedrijven hun medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar. Voldoende redenen om een geschenkverpakking in de schoen te stoppen, onder de boom te leggen of aan de gewaardeerde medewerker te geven.

Als blijk van waardering

Voor de heren is het geven van drank als blijk van waardering al jaren een vaste waarde. Hierbij is de soort drank trendgevoelig. Afgelopen jaren zijn de bierboxen zeer populair gebleken en het lijkt dat deze trend nog even aanhoudt. Bierboxen zijn er in soorten en maten, van een kartonnen box met een selectie speciaalbieren tot luxe houten kistje met glazen en speciale uitgave bier. Een andere trend is dat er meer mannen aan de whisky gaan. Een goede whisky in luxe verpakking wordt vast en zeker gewaardeerd.

Wat valt er bij vrouwen in de smaak?

Ook de vrouwen genieten steeds meer van een goed glas. De inhoud ervan verschilt per dame. De laatste trend bij de vrouwen is met name gin. Een vaste waarde als drank bij vrouwen is likeur. Van een vrij bittere Cointreau tot aan het zoetere DiSaronno of Licor 43. Zij waarderen een heerlijke likeur in geschenkverpakking net zo goed als mannen.

Verwennerij

Om goed uit te pakken kan ook een champagne in geschenkverpakking uitkomst bieden. Bij een uitzonderlijke prestatie hoort een uitzonderlijk cadeau! Heeft u onze geschenkenfolder al gezien? Wees er snel bij, want op is op.