« terug

19-01-2018

Uitnodiging HorecaEventTT Assen, 5, 6 en 7 februari 2018

Lijfering Dranken nodigt u graag uit!

Ook dit jaar laten wij u kennismaken met onze unieke samenwerking metWijnhandel Dikkers en Bier Import B.V. Zo combineren beide bedrijven meer dan 300 jaar gezamenlijke ervaring. Naast deze samenwerking hebben wij u natuurlijk van alles te vertellen, te laten zien en proeven over onze speciaalbieren, wijnen, distillaten en ander zaken. U kunt zich online gratis aanmelden met de code: HETT800001. Graag tot ziens op 5, 6 en 7 februari 2018.

Komt u ook?

HorecaEvenTT is de vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. Dit jaar vindt deze beurs voor de 11e keer plaats.
Het driedaagse event is op 5, 6 en 7 februari 2018 in de TT Hall Assen. HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.


Wat kunt u verwachten?

Het is een sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland en biedt een breed scala aan regionale- en landelijke exposanten. Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer. De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen. De locatie TT Hall beschikt over 6000 parkeerplaatsen en is makkelijk bereikbaar.

 

Laat u vervoeren in de wereld van wijn

Wijnhandel Dikkers kent een rijke historie. De geschiedenis gaat terug tot 1856. Begonnen als likeurfabriek, later slijterij en groothandel en nu een wijnimporteur met 2 specialismen. Bijzondere wijnhuizen met 'wijnen met een verhaal'. Concurrerende wijnen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Lees meer...

 

Bier Import

Bier Import gelooft in bier en sterke bierconcepten. Bier Import wil het verschil maken in de bier- en biergerelateerde markt. Bieren importeren, dat is wat we doen en waar we goed in zijn. Sterke merken, topkwaliteit producten en een excellente service dragen hieraan bij. Bier Import richt zich op authentieke brouwerijen en hun verhaal. Bij Bier Import hebben we een breed assortiment aan speciaalbieren. Elk bier is bijzonder en uniek met zijn eigen herkomst en historie. Lees meer...