Assortiment

Ons assortiment

U kiest bij ons uit meer dan 10.000 producten. Stuk voor stuk smaakmakers die we met de meeste zorg voor u hebben geselecteerd. Ons assortiment bestaat uit bekende bieren van onder andere Inbev, Heineken, SFB en Warsteiner in fles of fust. Heeft u liever iets bijzonders? Kies dan uit een van de 1800 speciaal bieren of een van de vele binnen- of buitenlands gedistilleerde dranken. Denk bijvoorbeeld aan de meest gangbare wodka’s en cognacs of de onbekendere anijsdranken en brandy's.

Bekend en onbekend | sterke dranken

Onze gedistilleerde dranken komen uit alle windstreken; van Franse likeur tot Peruaanse pisco, van Italiaanse grappa tot Mexicaanse tequila. Maar ook streekgebonden sterke dranken uit Nederland zijn bij ons verkrijgbaar en natuurlijk komt u ook bekende heren zoals Jack Daniels, Johnnie Walker en Jim Beam bij ons tegen!

Komt u proeven?

Benieuwd wat de smaakmakers van dit jaar zijn? Wat hip is en wat niet? Dat wat u geproefd moet hebben en nog veel meer, komt allemaal voorbij op een proeverij. Bovendien nemen we ook de tijd om samen met u te bekijken wat wellicht beter in uw assortiment past. Onze vakmensen nemen u graag mee op reis in een van onze proeflokalen. Een proeverij is dus niet alleen lekker, gezellig en leerzaam. Het betekent wellicht ook een boost voor uw bedrijf. Als u weet wat bij uw gasten past, weten uw gasten dat binnen de kortste keren ook!

 

Nieuwsgierig naar onze sterke dranken?
Laat het ons weten en uw accountmanager neemt contact op, of loop online door ons assortiment!