Private labels

Onze exclusieve Private Labels

 

Borrels 

Maak kennis met onze Meyers en Oldenkamp serie. In deze serie, exclusief gedistilleerd voor Lijfering Drankengroothandel bieden wij u heerlijke Jenevers, Vieux, Beerenburg, Kruidenbitter en Brandewijn. Bent u opzoek naar een borrel met een  authentieke smaak maar met een hip uiterlijk, dan hebben voor u een prachtige serie Gl@@sje!

Whisky en Wodka

Ook voor een heerlijke  Whisky kunt u bij Lijfering Drankengroothandel terecht. Wij zijn trots op onze eigen prachtige Scots Blended Yachtclub Whisky. Een zachte, gangbare en zeker betaalbare Whisky.  Naast deze mooie zachte whisky heeft Lijfering Drankengroothandel voor u ook een eigen hippe Wodka serie genaamd Magic Crystal. Deze wodka is één van de meest verkochte wodka’s in Amerika die Lijfering Drankengroothandel exclusief in de Benelux mag voeren.

Wijnen

Onze dochter onderneming Wijnkoperij Noord Nederland importeert zelf de mooiste wijnen. Denkt u hierbij  onder andere aan de krachtige en volle  range van Valle Andino & Tierra Alta uit Chili. De soepele Vicomté, Fontcharmes en volle Chateau Lamothe uit Frankrijk. Daarnaast importeert Wijnkoperij Noord Nederland uit Zuid-Afrika de frisse volle wijnen onder de naam AfrikaansE Plesier. Stuk voor stuk heerlijke wijnen met een goede prijs kwaliteitsverhouding die u zeker eens geproefd moet hebben!