Partners

Onze partners

Van groot belang is de samenwerking met onze partners. Met onze partners kunnen wij u een breed en diep assortiment aanbieden. Samen zijn we sterk en hierdoor kunnen wij ons assortiment afstemmen op uw wensen. 


Dikkers Wijnimport: 'Onze samenwerking zorgt voor verdere optimalisatie van de specialismen van Lijfering Drankengroothandel en Dikkers Wijnimport. In onze samenwerking moet de uitkomst van 1 + 1 meer dan 2 worden.'
Eric Wiegel, Eigenaar Dikkers Wijnimport

 

Sinds 1873 gebrouwen en nog steeds op dezelfde manier gemaakt. Via Heineken Horeca heeft u toegang meer dan 50 bieren op tap, fust of fles!

 


Bier Import: ‘Bier Import maakt het verschil in de bier- en biergerelateerde markt. Bieren importeren, dat is wat we doen en waar we goed in zijn.’
Henk Klijn, Bier Import

 

 Bier en brouwen zijn onze passie. We staan voor kwaliteit. Dagelijks brouwen, vervoeren en verkopen we met 550 collega’s in Nederland met veel passie en trots onze bieren, van alcoholvrij tot speciaalbier.Wij zijn Swinkels Family Brewers. Nieuwsgierige bierbrouwers. We willen de wereld laten genieten van ons bier.LaTrappe:
'Drankengroothandel Lijfering is een begrip in Noord Nederland. Een familiebedrijf met stevige ankers in de wereld van horeca en slijterijen. Onze mooie bieren zijn in goede handen bij dit mooie bedrijf'.
Willem Spannenberg, Accountmanager Horeca & National Accounts La Trappe.

 

 
Warsteiner maakt het verschil sinds 1753. Toen de familie Cramer de brouwerij vestigde in het Duitse Warstein, omdat de omstandigheden hier, dichtbij de beste ingrediënten, ideaal zijn. Met die natuurlijke ingrediënten, het vakmanschap en de gastvrijheid van onze brouwersfamilie maken we sindsdien het verschil.

 


 

Coca Cola: 
‘Lijfering Drankengroothandel staat voor een gewaardeerd partner.
Nico van der Zwan, Senior Manager Wholesale Coca-Cola Nederland B.V.

 

Vrumona: 'Lijfering Drankengroothandel staat voor een prettige en flexibele partner, waarbij persoonlijk contact nog altijd het startpunt van een goede relatie is.'
Joost Berghorst, Account Manager Out of Home Vrumona.