Over ons

Wie zijn we?
Wat ruim 150 jaar geleden begon met het distilleren van brandewijn, bessen- en citroenjenever, is uitgegroeid tot een landelijk opererende drankengroothandel. Dankzij onze recente samenwerkingen hebben we de afgelopen jaren een flinke vlucht kunnen maken. In 2016 hebben we de handen ineen geslagen met Wijnhandel Dikkers en sinds 2017 maakt ook speciaalbier importeur Bier Import onderdeel uit van onze organisatie. Op deze manier kunnen we onze klanten voorzien van een scala aan prachtige, exclusieve wijnhuizen van over de hele wereld en sterke speciaalbier merken die zich kenmerken door hun authenticiteit.

Waar zitten we?

Waar we ons voorheen voornamelijk in het Noorden bevonden, bewegen we ons tegenwoordig ook door de rest van het land. Want naast onze hoofdvestiging in Groningen, bedienen we ook vanuit Zaandam horeca (-outlets), slijterijen, collega groothandels, evenementen en agenten.

Hoe werken we?
Wij van Lijfering Drankengroothandel zijn onafhankelijk. We zijn dus niet gebonden aan één brouwer, maar voeren vele agentschappen. Hierdoor kunt u voor praktisch alles bij ons terecht! Zelf hebben we natuurlijk onze voorkeuren, maar we kunnen u middels ons brede en bijzonder gevarieerde portfolio voorzien van meer 10.000 artikelen. Met onze persoonlijke aanpak en no-nonsense mentaliteit zijn we dé drankenspecialist van Nederland en doen we er alles aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. We zijn bereikbaar en betrouwbaar en we voorzien u graag van eerlijke adviezen. Nuchter als we zijn, houden we niet van toeters en bellen. We houden van service en eenvoud: u bestelt, en wij doen de rest. Uiteraard streven we hierbij altijd naar een perfecte afhandeling. Maar mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan zijn de lijnen kort en de oplossingen praktisch.

Mede dankzij onze geschiedenis hebben we alle kenmerken van een (h)echt familiebedrijf. We houden van gezelligheid, saamhorigheid en eenvoud. En we houden van persoonlijk contact. Hierdoor kunnen we net dat beetje extra aandacht en maatwerk leveren. We komen graag bij u ‘thuis’, maar u bent ook bij ons van harte welkom! Twee maal per jaar openen wij onze deuren en verwelkomen wij u graag op onze relatiedagen. De ene keer is dit een excursie, de andere keer houden we het in huiselijke sfeer en laten we u kennismaken met onze nieuwe producten, trends en seizoensproducten.

Klantenkring
Tot de klantenkring van Lijfering Dranken behoren vooral horeca-bedrijven, groothandels en slijterijen, maar ook bij diverse (studenten-)verenigingen en grote evenementen staan we met regelmaat op de stoep. Het ene moment staan we voor de Johan Cruijff Arena, het andere bij de Oosterpoort. Maar ook bij de super om de hoek en het plaatselijke buurt- of dorpshuis zijn we een graag geziene gast. Onze klanten zijn zeer divers en dat maakt ons vak extra leuk en uitdagend. Van snackbar tot Michilinsterrenzaken; we hebben ze allemaal als klant. Door te opereren als een onafhankelijke groothandel met een platte structuur, eigen distributie en warehousing, kunnen wij efficiënt en flexibel opereren. Hierdoor kan ons klantenbestand zo divers zijn.

Nieuwe klanten
Wordt u klant bij Lijfering Drankengroothandel, dan helpen we u graag bij het samenstellen van uw assortiment en denken we met u mee over het in de markt zetten van uw zaak. We kunnen u adviseren over de inrichting van uw zaak, en bieden ondersteuning. Lijfering Drankengroothandel is dan ook veel meer dan een leverancier van dranken en dat laten we u graag zien. We zijn niet perse de goedkoopste, maar bieden wel een uitstekende service.

Vaste klanten
Bent u al vaste klant? Dan willen we u allereerst bedanken voor het gestelde vertrouwen. Heeft u nog vragen of opmerkingen of kunnen we u ergens mee helpen? Laat het ons weten; we helpen u graag!

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact op!